Pathé Filmdiner

In de Haagse volksmond wordt de SpiZe en Pathé samenwerking ook wel het ultieme avondje uit genoemd. En wij snappen dat wel. Want voor een vaste prijs van 30 euro schuif je aan voor zo’n heerlijk authentiek Thais 3 gangen diner, en pak je daarna heel ontspannen een lekker filmpje bij onze buren van Pathe. Lekker eten, zorgeloos genieten. Dat is het idee.

ZOMER-ACTIE
Vanaf 1 juni: 1 hoofdgerecht plus filmticket voor 19.50.
Deze actie is geldig van zondag t/m woensdag. Reserveren o.v.v film diner zomeractie

Vergeet bij je reservering via info@spize.nl niet even te vermelden dat je voor het filmdiner komt. Zo kan onze crew zorgen dat je op tijd bent voor de film. Na betaling van je Filmdiner ontvangt u van ons een Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher. Deze kunt u inwisselen voor een regulier filmticket  (om teleurstelling te voorkomen reserveer ook uw film bij de bioscoop of via 0900-1458 (€ 0,80 p/m)

Bekijk hier hoe het werkt

———-

Jublieumactie Juli & Augustus

Driegangen keuze menu 19.50
Reserveren o.v.v. Jubileumactie

———-

Thaise kok gezocht

Onze volledig Thaise keukencrew is praktisch altijd op zoek naar versterking. Naar enthousiaste, hardwerkende en ook nog eens Thais sprekende collega’s. Waarom Thais sprekend? Omdat communicatie in een drukke keuken belangrijkst is. En omdat chef Ratana haar recepten stuk voor stuk in het Thais heeft opgeschreven. En zo het beste over kan overbrengen.

Bekijk hier onze oproep

Dus ben of ken jij die Thais sprekende keukenkanjer die wij zoeken? Mail ons dan. Op info@spize.nl

Rebel Horeca_Einstein